Дорогі наші друзі! Якщо у вас виникли запитання, то зверніться, будь-ласка, до нашого форуму. Після реєстрації, Ви можете задати будь-яке питання і отримаєте кваліфіковану відповідь!Форум >>>> Дорогие друзья! Если у Вас возникли вопросы, то обратитесь, пожалуйста, на наш форум. После регистрации, Вы сможете задать свой вопрос и получить квалификованый ответ! Форум >>>>
'border

Оформлення документів на возз'єднання родини



Щоб почати процес возз'єднання родини Вам необхідно, насамперед, знаходитися легально в країні перебування. Інакше, про офіційний процес возз'єднання родини не може бути й мови. Далі, для подачі документів на возз'єднання родини необхідно мати дозвіл на возз'єднання, оформлений в тій країні, куди на возз'єднання будуть виїжджати Ваші близькі. Що стосується документів для возз'єднання родини, то можна привести Стандартний пакет документів:

- свідоцтво про шлюб (для возз'єднання із чоловіком)
- свідоцтво про народження (для возз'єднання з дітьми або батьками)
- довідку про несудимість.
- дозвіл на виїзд на ПМЖ від другого з батьків, завірений нотаріально (для возз'єднання з неповнолітніми дітьми)
- медична довідка.

Всі ці документи повинні бути з апостилем або бути легалізованими (залежно від країни пред'явлення цих документів) і переведені на іноземну мову перед подачею в посольство для оформлення візи.

Крім того (для тих, хто знаходиться за межами України):
- Ви повинні мати стабільне джерело доходів,
- Ви повинні представити документи, що підтверджують наявність у вас житла в момент передбачуваного прибуття вашої родини

Посвідка на проживання - Члени вашої родини, що одержали дозвіл на возз'єднання, одержують такого ж посвідка на проживання, який був виданий вам.